вторник, 3 март 2009 г.

Мистерията Анастасия- дъщерята на последния цар

0 comments


Вече 90 години хората се питат дали наистина Анастасия- дъщерята на последния руски цар (Николай II), се е спасила от революцията в Русия.
ДНК анализ беше направен на телата на повечето тела на семейство Романови, погребани в гроб, който беше открит през 2007-ма година. Руските власти потвърждават, че 2 от телата са именно на 2-те деца във фамилията Романови. Това показват направените изследвания в Руски, Американски и Английски лаборатории.
"Поискаха ми да направя изследване"- казва Евгени Рогаев, молекулен генетик от университета в Масачузец."Това е труден случай".
Доклада от това разследване се публикува миналата седмица в онлайн изданието на Proceedings of the National Academy of Sciences.
Болшевиките убиват цар Николай II, императрица Александра и техните 5 деца през 1918 година. Повечето от фамилията Романови са се озовали близо до Екатерининбург 900 мили източно от Москва в необозначен гроб.
Руските антрополози откриват труповете на две от децата на Романови, за които близо 90 години нямаше доказателства за смъртта им.
Един малък ужас очаква екипа, които ги е открил. Изследванията по-късно показват, че убийците им са се опитвали да изгорят последните 2-ма наследници на Романови с огън и сярна киселина, за да не могат да бъдат разпознати след смъртта им.
Така мистерията Анастасия беше разбулена и за съжаление краят на принцесата, съвсем не е дошъл така както във филма на Disney.



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " Мистерията Анастасия- дъщерята на последния цар "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com