сряда, 18 февруари 2009 г.

България стъпи и на сцената на мъжкия световен тенис!

0 comments
Световните медии не спират да хвалят нашия Григор Димитров, за играта му срещу световния номер 1- Рафаел Надал и играта му срещу Жил Симон от Франция във вторник.
Медиите отбелязват, че само липсата на опит е попречило на 17 годишния хасковлия да постигне успех срещу състезателя на домакините.
След страхотен мач, Димитров стигна до 5-2 в последния сет и беше само на крачка да направи сензацията. Поставеният под номер 2 в схемата французин обаче успя да се измъкне и с голяма доза късмет.
Официалния сайт на турнира публикува интервю с Жил Симон, в което той показва колко е впечатлен от играта на 17 годишния талант от България.
След нашите таланти в тениса при жените ето че напук на всички, които твърдят че в България спорт не може да се развие вече, един 17 годишен хасковлия записа името на България в световния мъжки тенис.-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " България стъпи и на сцената на мъжкия световен тенис! "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com