петък, 13 февруари 2009 г.

Новият Jaguar 2010- та година

0 comments
На автосалона в Детройт беше представена новата серия на Jaguar за 2010-та година. Новия автомобил Jaguar XFR и XKR съответстват на философията на марката: красиви, бързи, комфортни и мощни изискани спортни автомобили.


Моделите се отличават с нов дизайн, неизползван до момента.Майк О`Дрискоу (Mike
O`Driscoll) изпълнителния директор на Jaguar Cars заяви: "През 2009-та ние ще пуснем ново поколение бензинови и дизелови двигатели, които ще се отличават с нови стандартни мощности, динамика и икономичност. Нашите автомобили ще отговарят на всичките потребности на съвременния свят".


Jaguar XF вече се сдоби с голям брой награди и отличия в частност "Автомобил на годината във Великобритания" от списание What a Car?, приза "Най-луксозен автомобил" от списание Popular Mechanics и влезе в десятката на най-добрите автомобили в САЩ за 2009-та година, класация направена от списание "Car and Driver".Безусловно главната отличителна черта на новите автомобили на Jaguar се явява двигателя.
-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " Новият Jaguar 2010- та година "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com