сряда, 26 август 2009 г.

5 полезни съвета, за да свалиш красавица

0 comments
Виждали ли сте красавица, която мигновено да остави отпечатък върху сърцето ви? Много момчета се отказват, мислейки се че нямат шансове с такова хубаво момиче. Предлагаме ви 5 съвета след които вие ще можете успешно да съблазните красавицата, която сте си харесали.

1. Първото впечатление
Първото впечатление винаги играе важна роля. Не е важно с кой се запознаваш, с красиво момиче или със своя началник, трябва винаги да поработиш върху първото впечатление. Внимавай с изявите си и се дръж по-уверено.

2. Позитивно мислене
Твоето поведение влия изключително много за съблазняването. Ако си унил или разказваш скучни истории момичето няма да долови от теб никакви емоции. Ако обаче си позитивен и успееш да предадеш това усещане на момичето ще имаш огромен успех, защото тя ще получи огромно количество приятни емоции от теб, а емоциите са най-важното в съблазняването.

3. Общуване с тялото
Трябва да умееш да общуваш с тялото, защото ако се увлечеш в разговор с момичето, а твоето тяло и показва че не си заинтересован, то няма да постигнеш нищо. Не малко момчета владеят езика на тялото до съвършенство и успяват да са център на внимание на много момичета.

4. Действай
Много момчета създават уникални планове за спечелването на сърцето на някое момиче, но все отлагат докато съберат...смелост. В повечето случаи това си остава за някой друг ден. Действай... Усмихни се на момичето.

5. Не прибързвай
Много момчета бързат да стигнат до секса колкото се е възможно по-бързо и по този начин прибързват със съблазняването. Повечето момичета това ги отблъсква. Никога не прибързвай. Наслаждавай се на целия процес.

Действайте, половинката ви е някъде около вас...



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " 5 полезни съвета, за да свалиш красавица "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com