сряда, 4 февруари 2009 г.

Как да създадем романтична обстановка в Деня на влюбените?

0 comments
С идването на Деня на влюбените започнаха да се задават много въпроси за това как да създадем романтична обстановка, така че да очароваме своята половинка.

Какво да направим, за да запомним този ден?

Задаваме си този въпрос и решението ни изглежда изключително трудно. Решението е просто като във филм. А как е във филмите? Така както ние по принцип не го правим или го правим в началото на романтичните ни отношения, а след това преставаме. Малко са хората които успяват да поддържат романтиката по-дълго време. Нещата са прости и наглед незначителни.

Пусни на любимия романтична музика,купи вино, пригответе вкусна , но лека вечеря, поръчайте я или просто идете на ресторант, купете свещи, може би ароматни. Ако искате да направите обстановката още по-романтична може да обсипете леглото с балони, сърца и ленти. Въобще използвайте фан
тазията си.

Това е всичко, което е нужно на двама влюбени.


Не е толкова важно къде ще празнувате: у дома, в ресторант или на хижа, важното е да успеете да създадете романтична обстановка. Фантазия хора! :)

Не позволявайте времето да отмие романтиката! Покажете на човека да себе си, че го обичате! Не го показвайте само на Деня на влюбените! Показвайте любовта си, колкото може по-често! Стига само сме слушали за криза и какви ли не негативни неща:)

Живейте позитивно и покажете на човека до себе си колко е важен всъщност за вас:)






-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " Как да създадем романтична обстановка в Деня на влюбените? "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com