петък, 13 февруари 2009 г.

Нека прогледнем!

0 comments
Да! Странно, но точно това е главното в нашия живот! Всеки от нас си мисли, че живота ще си отиде бързо и неусетно. Това действително е така! Затваряме очи от действителността, ние не я виждаме, оставяме своите мечти, своето щастие и своето бъдеще за по-късно.
Иска ни се да вярваме, че ще дойде момента, в който ще помислим за себе си. После обаче затъваме в изкуственото ежедневие на големия град. Лицемерни хора, манипуалции отвсякъде, недоволство... Стремим се към изкуствени цели, създадени по изкуствен начин от обществото. Пари, успехи в работата- идеала за успешен живот, създаден някак си, от някой и който всички следват като послушни овчици, до момента в който човек остарява и се запитва: И какво от това? Какво като постигнах висок пост в работата или си купих страхотна кола ? Това ли беше живота и това ли беше целта?
Повечето хора изживяват живота си, хипнотизирани от изкуствената действителност. Проблем след проблем, кризи след кризи, правителства след правителста, а живота си тече. Замисли се какъв е смисъла! Така ли искаш да премине целия ти живот. Ако е така, дано като остарееш, не си от многото оплакващи се старчета, на които живота им е преминал в работа и...пак работа и нищо друго:)
Живота е в твои ръце! Be happy!



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " Нека прогледнем! "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com