събота, 13 юни 2009 г.

7 неща, които докторите крият за рака на кожата

0 comments
Рака на кожата може да бъде изключително опасен за живота. По-долу ще намерите няколко неща, които вероятно не сте чували от личния си лекар.

1. Ако започнат да ви се развиват малки кръвни мехурчета особено до пръстите на краката без някаква травма това може да е един от първите признаци за рак на кожата. Отидете на лекар.

2.Има няколко различни вида рак на кожата. Лекарите рядко ги откриват при не особено развити симптоми. Дори и да проявите симптоми вероятността лекарите да пропуснат
като раково болен е голяма, заради нетипичните само за рака на кожата симптоми. За това, ако се съмнявате 2 мнения на 2-ма различни лекари няма да е излишно. За съжаление всяка година има загинали хора от рак на кожата именно поради грешните диагнози.

3. Рентгеновите лъчи могат да причинят рак на кожата.

4. Човешкият пипиломен вирус (HPV) може да доведе не само до рак на маточната шийка, но и до рак на кожата.

5. Има лечение на рака на кожата без хирургическа намеса. Има изключително ефективни кремове, които унищожават раковите клетки. Консултирайте се с лекар.

6. Депресията може да увеличи риска от рак на кожата. Депресията отслабва защитата на имунната система и така тя става практически беззащитна срещу клетъчните промени. Някои лекарства, които се предписват срещу депресия също могат да допринесат за рак на кожата.



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " 7 неща, които докторите крият за рака на кожата "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com