вторник, 24 март 2009 г.

Секса вече започва от 13 години!

0 comments
В Италия се проведе интересно изследване, което хвърли много хора в шок. Указва се че в последните години средната възраст на младите, когато започват да правят секс е 13 години. Това не е учудващо! Какви са младите хора днес? Момчетата носят полусмъкнати дънки,момичетата ходят с дълбоки деколтета. Като добавим и това че момичетата искат да приличат на своите идолки от списанията или от телевизията, които пък в голямата си част следват идеала, че секса продава, картинката ни става ясна.
Днес младите хора в по-голямата си част нямат хоби, интересуват се от изключително малко неща. Оставят телевизията и Интернет да ги изградят като хора. Жертви са на постоянната пропаганда на секс. Добиват единствената си представа за секса от филмите или от разкази.
Предишното изследване на сексуалната активност на подрастващите се проведе през 2007-ма година. Тогава в него участваха 1950 подрастващи на възраст от 11 до 18 години. Ако тогава болшинството от подрастващите, които за пръв път са правили секс беше от 15 до 17 години, то 2 години по късно вече възрастовата граница рязко падна. Всеки четвърти от 100 попитани е имал пълноценна сексуална връзка на възраст от 11 до 13 години.
Има и още един важен момент-цифрата на подрастващите, които активно практикуват секс. През 2002-ра година 17,4% от подрастващите отговарят че никога не са правили секс. През 2005-та година процента рязко пада на 8,7, докато през 2008 той не става едва 7,7%.
Средата в която живеем става все по-опасна за децата. Не пренебрегвайте разговорите с децата си!




-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " Секса вече започва от 13 години! "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com