четвъртък, 8 октомври 2009 г.

Какви мъже избират жените

1 comments
Психолозите от Университета в Индиана (САЩ) решиха да изяснят как жените реагират на различните типове мъже.
За проучването психолозите използвали професионални снимки на мъже някои от които с по-женствени черти, други с по-мъжествени. С помощта на специално устройство те проверили как реагира женския мозък на различните изображения.
Оказва се че женския мозък реагира изключително активно на тези с по-мъжествени черти, а на тези с по-женствените почти не
се забелязвала реакция.
Друго изследване на учени от същия университет показва, че жените са по-склонни да избират по-нежно изглеждащи мъже за сериозна връзка, отколкото "мъжествените".
Това изследване показва, че жената счита различните типове мъже за привлекателни в зависимост от целите й.
В наше време след 20-ти век, когато света е преживял войни, капитализъм и социализъм, разруха и разцвет, в пика на науката за жените не се оказва особено важно колко е красив един мъж или каква е фигурата му.
Жената както цялото общество се подчинява на потребителските интереси. Именно за това обезпечеността на мъжа определя до голяма степен нейния избор.
Над 80% от запитаните жени в изследването направено от Университета в Индиана отговарят, че биха предпочели материално обезпечения мъж пред външно привлекателния.




-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

1 comments to " Какви мъже избират жените "

Anelia каза...
15 март 2011 г. в 22:23

Купи евтини China electronics

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com