петък, 22 май 2009 г.

10 човека с най-невероятните биологични отклонения

0 comments
1. Жената, която получава над 200 оргазма ежедневно
24 годишната Сара Кармен от Великобритания страда от синдрома на Постоянната сексуална възбуденост (PSAS), който увеличава притока на кръв в половите органи. Предполага се че това отклонение е добила при използването на противозачатъчни таблетки.


2.Човека, който никога не дебелее
59 годишния г-н Пери, който яде каквото си поиска без да дебелее нито килограм. Неговото отклонение се нарича липодистрофия. Неговия организъм произвежда близо 12 пъти повече инсулин от нормалното.

3. Човека, който не чувства студ
Холандеца Wim Hoff още е известен като алпиниста изкачил връх Мон Блан по шорти. Той вече е подобрил много световни рекорди. Учените все още не могат да си го обяснят, но холандеца може да издържа в температури, които за нормален човек са смъртоносни.

4. Момчето, което не може да спи
Малкия Ред има рядко медицинско състояние, в което е невъзможно очите му да се затворят напълно. Синдрома му е определен като Синдрома на Арнолд Киари.

5. Момичето с алергия от вода
Младата Ашли Морис не може да плува или да се къпе в гореща вана, защото има изключително рядка алергия от вода. Тя страда от много рядко изменение на кожата, наречено "Aquagenic Urticaria".

6. Жената, която не забравя
40 годишната "AJ" има невероятната неконролируема способност да запомня всяко събитие в дати без да забрави. Ако и дадете дата, тя ще ви разкаже с най-малка подробност какво се е случило на нея.


7. Момичето, което яде само "Тик-Так"17 годишната Ашли Купър е истинска загадка за медицината. Нейния организъм не приема никаква друга храна освен "Тик-так"

8.Музиканта, който не може да спре да хълца
24 годишния Крис Сандс хълца на всеки 2 секунди, даже и когато спи.

9. Момичето, което пада всеки път, когато се смее
20 годишната Кей Андервуд страда от катаплексия. Изменение, което я кара да пада всеки път, когато изпита по-силна емоция. Веселие, гняв, страх и дори възмущение кара краката на момичето да отслабват и то пада на место. Момичето също се бори и с наколепсия, състояние което я кара да заспива по всяко време.

10. Жената с алергия от съвременните технологии
39 годишната Деби Бърд има алергия от телефони и микровълнови печки. Тя е особено чувствителна към електромганитните полета, които произвеждат компютъра, микровълновата печка и телефона.

Вижте още:
Проектът на бъдещето - Lilypad
Коя е най-лошата работа на света (видео)-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " 10 човека с най-невероятните биологични отклонения "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com