понеделник, 25 май 2009 г.

Какво е по-опасно Кризата или постоянните приказки за нея

1 comments
Вече почти година слушаме за прословутата криза, която така или иначе я има. От почти година обаче слушаме по българските телевизии как ни заливат постоянно с апокалиптични прогнози за Кризата. Прогнозите, в които ни уверяваха по телевизията бяха меко казани СТРАШНИ. На кому беше нужно всичко това вече месеци наред нещата в България не са чак толкова страшни и най-вече от телевизията можеше да се усети тая толкова страшна КРИЗА, която щяла да остави над 50% от българите без работа. Отначало това щеше да стане в началото на 2009, после началото на пролетта и така до безкрай, докато медиите се опитват да бъдат актуални с все по-апокалиптични прогнози.
С какво може да допринесе това излишно преувеличаване? Най-много да изплаши хората, които до сега са имали влогове в банките и те да си ги изтеглят, което да се отрази много зле на икономиката, която и без това е повлияна малко или много от Световната финансова криза. Кой ненормалник като слуша всеки божи ден от ефира в продължение на близо година все по ужасни заплахи ще си остави парите в банката?
Гледайте новините и се страхувайте хора:)
Пишете мнението си. Смятате ли че прекалено много се преувеличава всичко по новините?



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

1 comments to " Какво е по-опасно Кризата или постоянните приказки за нея "

LaSombra каза...
28 май 2009 г. в 20:42

Ами те банките на първо място са виновни

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com