понеделник, 8 юни 2009 г.

Добрият секс ви прави по-добри и в работата

0 comments
Ново шведско проучване показва, че една здрава емоционална и сексуална връзка може да има страхотен ефект в това да се намали стреса в работата.
Ann-Christine Andersson Arnten е доктор по психология в университета в Гьотеборг. В продължение на 5 години тя извършва проучване, свързано с въздействието на сексуалната и емоционалната връзка между мъж и жена върху работата. Тя казва, че една добра връзка може да има страхотен ефект върху продуктивността на работата, а от друга страна лошата връзка може да има ужасен ефект в работата.
Около 900 мъже и жени са участвали в проучването като са били помолени да категоризират връзката си по три начина: добра, средна и лоша.
"При мъжете открихме, че тези с категория "средна" са подложени на най-голям стрес в работата."-казва Andersson Arnten.
"Причината за това се обяснява с факта, че тези които са с лоша връзка игнорират по най-добрия начин проблемите с връзката си като са ги приели вече, докато тези със "средна" се тревожат за това как да променят нещата."
Проучването показва още че мъжете се интересуват повече от честотата на секса, докато жените обръщат повече внимание на качеството.
Огромен процент от мъжете и жените, които имат добър секс отговарят че са по-малко стресирани по време на работа.



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " Добрият секс ви прави по-добри и в работата "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com