неделя, 19 юли 2009 г.

5 неща, които не ти казват, когато ти отпускат кредит

0 comments
1. Невъзможно е всички да си погасят задълженията
Колко от вас знаят, че всички пари, които са в обръщение не са достатъчни, за да се погасят задълженията на всички с растящите лихви?

2. Ние търгуваме с лични данни
Чували ли сте за търговия с лични данни? Някои от вас вероятно дори са ставали жертва на това. Търговията с лични данни се развива между търговците, които разполагат с данните ви и банките и фирмите, които отпускат кредити. Това се прави с цел те да са по-добре подготвени, когато решите да кандидатствате за кредит. Това е незаконно.

3. Вашите деца са нашето бъдеще
Ако сте взели кредит гледайте да го погасите преди да умрете, ако обичате семейството си. По закон след смърт на кредитополучател задълженията се наследяват от хората, които наследяват и имуществото му.

4. Можем да вдигаме лихвата колкото си поискаме
Колко от вас знаят, че няма закон, който да ограничава банките в техните лихви?

5. Понякога се наговаряме
Пресен пример от преди няколко дни е присъдата, която получиха няколко банки за наговарянето си за лихвения процент, така че да се ощети потребителя без да има алтернативен избор.-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " 5 неща, които не ти казват, когато ти отпускат кредит "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com