понеделник, 27 юли 2009 г.

Особености на националния секс: Любовни квартири 3

0 comments
Един прагматичен нешенец, вече жител на Бруклин, устроен и адаптиран, направил фатална грешка, която му струвала раздялата с Барбара. А двамата уж вече се разбирали чудесно и страстта не им липсвала. Предната нощ били в нейния дом. След ласките, тя се пъхнала в банята, а когато се върнала – заварила нашият да разглежда нейната mortgage, ипотечните й известия, оставени на скрина. Такова подло коварство гражданин на САЩ не би могъл да приеме. Любопитството убило не котката, а връзката им.

ОСОБЕНОСТИ. Смята се, че болшинството североамерикански мистъри и мис, са възпитани върху двата забележителни “кита” на тамошната “народопсихология”: бързото хранене и Холивуд. Флиртът, връзката и сексът също влизат в изградените възприятия за лъскава романтика и фастфуд. Всякакъв екшън, изобщо активността, която им предложите, ще бъде оценена и приета начаса, стига да е весело и вкусно. Бързата любов в кола, в автокиното, или в тоалетната на ресторанта, предизвикват ентусиазъм и отклик, колкото и пикник или уикенд в горска къща нейде в пущинака.

И тук има роля за генетическата памет. Ако се вярва на статистиката, голяма част от днешните американци между 20 и 40 години, е била зачената на задната седалка в колата или на последния ред в киното. Може да ви е смешно, но анкетите не лъжат. И ако картината на бързия контакт ви се струва стимулираща, имайте предвид друга национална черта от изследванията на сексолозите: мъжката потенция и женското либидо на американците въобще не са толкова впечатляващи.

ТАБУ. Е, не ги мислете чак толкова разкрепостени, тия американци. Един по-настоятелен поглед право в очите на местен от противоположния ви пол, може да се възприеме като sexual harassment и това “сексуално безпокойство” си е чист тормоз, преследван по съдебен ред. Абсолютно забранени теми са годишния доход и кредитната история на американеца. Трябва да имате предвид и маниакалното им отношение към хигиената на тялото: неприятен мирис или нечисто бельо могат да откажат другия от набелязаната интимна вечер. Не на последно място, оставете прагматизма у дома на Балканския полуостров; след две-три съвместно прекарани нощи, изобщо не е редно да споделяте плановете си за общо домакинство и живот под един покрив. Това може да стане доста по-късно; “изнасилването” на нещата, разбутването на типично тамошния easy life, без напрежение, може да докара стрес на партньора ви. Ако не реши, че вашата напориста подреденост му идва в повече.

НЮАНСИ. В Северна Америка също може да попаднете на дълбоко религиозни хора, на които от пръв поглед това не им личи. Колкото и да е симпатичен обектът на желанието ви, ако той отказва близост, не настоявайте. В по-големите градове много девойки от прилични семейства, учещи в прилични колежи, в петък вечер хукват като пощръклели по разните дискотеки-хангари. Гледат да обърнат няколко бири, ако обстановката позволява, а след това могат и да поостанат на задната седалка в колата на съученик. Може и вие да се уредите, ако сте в младежката възраст. Самите момчета пък нямат нищо против, но търсят по-възрастни жени за завоевание.





-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " Особености на националния секс: Любовни квартири 3 "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com