сряда, 15 юли 2009 г.

Шокиращи опити на японски лекари! Изверги в бяло!

1 comments
По време на Втората световна война в Япония е създаден отряд 731. Целта на този отряд е била да се открие ново химическо оръжие и да се разбере действието му върху човешкия организъм.
За всичко това свидетелстват множеството описания и доклади, намерени по-късно. Хора са затваряни в лагери и върху тях са се правили опити с вирусни заболявания като холера, тиф, чума, сибирска язва и др.
Хората също са били подлагани на много други експерименти като оставянето им в студени местности до пълното им измръзване, лишаването им от вода и храна и телата им са подлагани на експерименти с гореща вода. Мъже, жени и деца са били затваряни и са изпробвали върху тях действията на различни видове химикали.
Всички опити са документирани във филми. Отряд 731 е виновен за смъртта на над 3000 души.
През 1945г. отряд 731 най-накрая постига успех в търсенето на смъртоносен щам. Това е било най-смъртоносното химическо оръжие за това време. Смъртоносният щам е използван в различни снаряди.

След войната много от членовете на 731 се преместват да живеят в САЩ. Там те са получили подкрепата на правителството и под различни имена са били интегрирани в обществото. Американските власти не са подложили на съд зверските деяния на членовете на отряд 731 както е описано в книгата на Morimury, защото след това са използвани от американското правителство за развитието на различните им химически програми. От този ден Япония и САЩ са укрили едно от ужасните престъпления срещу човечеството.
Опити с химическото оръжие


Развалините от пещта за изгаряне на тела



Готовото химическо оръжие








-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

1 comments to " Шокиращи опити на японски лекари! Изверги в бяло! "

jiroscop каза...
16 юли 2009 г. в 21:19

До колкото разбирам от описанието, става дума за биологическо, а не за химическо оръжие!

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com