петък, 24 юли 2009 г.

Особености на националния секс: Любовни квартири Част 1

1 comments
Има моменти, когато хората просто ги “сърби” за промяна; някаква промяна. Било на курорт, било да се махнеш замалко от вкъщи. Може би всичко накуп, като се оставиш на вълните и за един роман време смениш и партньора си. За няколко вечери, защо не. Случва се, някои така успяват да открият истинския.

Когато сме в чужбина, обаче, не знаем какво ни чака преди да се отпуснем в постелята, която сме нарекли за ласки или за малкото ни бягство. Какво да поискаме, как, а какво ще поискат от нас; действително ли сме готови за романтичната нощ и има ли неща, обичаи, порядки, традиции, които няма да ни объркат сметките. Има! Както има и специалисти, статии, сайтове, които са събрали тези непредвидени “обстоятелства” и ни запознават с тях – за да е нощта гореща, споделена и безконфликтна. Когато знаем какво правим, може даже и брак да ни предложат…

Ако искате, погледнете на следващите редове с чувство за хумор. Ако решите пък, помислете върху тях. Случките са истински, резултатите – вече история. За едни – добра, за други – неочаквано объркана. Езиковата бариера е най-малкото, което може да ви попречи в интимната среща. Впрочем, езикът на любовта при различните народи крие изненади. Може да развали курортния ви роман, да разруши командировъчната свалка. Най-малкото.

ЛЮБОВНИ КВАРТИРИ [1]. По време на отпуска в Дубай една рускиня, нека я наречем Елена, се оставила на настойчивото ухажване на местен жител. О, той бил симпатичен, обаятелен, говорел превъзходно английски, показвал светски маниери и харчел пари без да се замисля. Всичко вървяло направо вълшебно. Докато не дошла вечерта, в която двамата останали сами в стаята й в хотела. Направо не е за вярване, но:

Краката на кавалера миришели осезателно и неприятно. Всъщност, при жегата навън и обут бая време, това че почти-шейхът се озовал в положение направо да изуе обувки и чорапи едва ли не от вратата, не е съвсем неочаквано. И че нозете му не ухаели на рози. Ала Елена не позволила някакъв си мирис да срути романтичната й нагласа за уединението. Тя заръчала деликатно, получила от обслужването, и в прелюдията на любовната игра умила краката на дубаеца в леген с розова вода.

Каквото правили – правили. Две седмици след завръщането си, рускинята получила от емиратския си любовник официално брачно предложение. Което си е голяма рядкост и изненада, както и да го погледнеш; там традицията почти повелява да не се женят за друговерки. Но човекът бил така впечатлен и ошашавен от жеста на жената, че решил да предложи и сърцето, и ръката, и богатството си, независимо от формалните проблеми, които трябвало да разреши.

ОСОБЕНОСТИ. И тъй, любовта на Изток е пълна с изненади и неочаквани репешажи. Да оставим изобщо възможността за свалка с тамошна девойка, намислена като част от курортното приключение. За “обезчестяването” /не непременно в буквалния смисъл/ на арабско момиче – ако нарочат мъж-чужденец, “глобата”-кръвнина си е отърваване. Нерядко се стига да проливане на кръв – тази на поругателя иноверец. За това ще се погрижат роднините й.

Разменените роли са друго нещо. В генетичната памет на всеки любовен ловец от Близкия Изток са запечатани спомени за послушните и ласкави наложници. И днес той няма нищо против и не предвижда друга роля за себе си в една любовна игра със съвременна белокожа дама. По тези ширини пълната женска покорност /вкл. “мисионерската” неподвижност в леглото/ ще бъде оценена; сексуалната изобретателност и разкрепостеност /напр.нейна инициатива за орален секс/ – напротив, биха донесли на незапознатата с обичаите на Изтока жена само негативи. Някъде дори и насилие – като наказание за сексуалната “разюзданост”.

На дамите, заплели се в сексуална връзка с пъртньори от Юго-Източна Азия /индийци, индонезийци, китайци, корейци, японци, филипинци/, трябва да са ясни още две – взаимно компенсиращи се подробности. Не трябва да очакват кой знае какви размери на мъжкото достойнство на кавалерите си, ако са оттам. Затова пък, продължителността на играта, която те ще им предложат в постелята, ще е направо върхова. В културата на тези народи се счита, че с отдаването на семето си, мъжът губи и жизнена енергия. Затова сексът с такива партньори ще бъде като в реклама на японски батерии – Лонг Лайф! Те ще се стараят да удържат “излиянието на семето си” колкото се може повече.

ТАБУ. Мюсюлманин няма да се докосне до жена в нейните “критични” дни. По време на цикъла й, тя се счита за “нечиста”. Всякакви “аванси” за предстояща любовна игра, направени на мюсюлманин от дама в подобно състояние, се считат за оскърбление. Повечето араби не приемат водеща роля на жената в леглото, а особево нежелани са нейните ласки по неговите гърди и около ануса му. Не бива и да галите югоизточния си любовник по главата – това може да доведе до страх, отдръпване и дори до озлобление. Не очаквайте и от него такива ласки. Главата е свято “място” при тези националности, нейната неприкосновеност е свързана с вероизповеданието им.

НЮАНСИ. Изтокът е примамливо, но и коварно място. Ако мюсюлманка открито дойде на срещата и тръгне с вас – не очаквайте нищо добро от околните и роднините й. Зад ъгъла вероятно ви дебнат в най-лекия случай с видеокамера, в по-тежкия, въоръжени с криви ножове или кинжали. Дори в страни, които познаваме като курорти /Египет, Ливан, Мароко, Тунис, ОАЕ/, по закон “непристойното поведение” на чужденеца-мъж се наказва с парична глоба.

/от дневници на препатили, от практически ръководства на специалисти и от чужди сайтове събрано за сп.БЕЛА и BIKINIZINE/

Емил Братанов



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

1 comments to " Особености на националния секс: Любовни квартири Част 1 "

RoujkaBG каза...
28 юли 2009 г. в 9:31

Младите араби са доста по- разкрепостени в леглото, но извън него са точно описани. :)

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com