понеделник, 27 юли 2009 г.

Особености на националния секс: Любовни квартири 2

0 comments
По време на командировка нашенец се запознал в Амстердам с очарователна шведка. Още същата вечер, след лека почерпка в кафене, той я поканил на дискотека. Девойката все се усмихвала и кокетничела и изобщо, не отказала да пийне повечко и нашият човек останал с впечатление, че я е свалил светкавично. Сетне тя дошла с него в хотела му и останала до сутринта. Преди да си тръгне, оставила телефонен номер на листче и го целунала нежно. Но когато следобеда славянският джентълмен й позвънил, тя вежливо-суховато му благодарила за приятно прекараната вечер и казала, че има други планове за идните няколко дни. Когато му се случи да дойде в Стокхолм – може да звънне.

ОСОБЕНОСТИ. Някога преобладаващо скандинавките, а днес все повече граждани на Европейския съюз и от двата пола гледат на сексуалната разкрепостеност като на равноправие. Примерно, като на шведска маса: сервирано е всичко, каквото ти се яде, избираш и консумираш. Ако не ти се яде – не ядеш. Днес в Европа на все повече места вашата сексуална инициатива би се приела адекватно, дори да сте дама. Сексолози, на базата на статистики, твърдят, че всяка втора западноевропейка си позволява първа да покани харесван мъж на среща. Отказът от “продължение” на вечерта, дори да е имало ресторант на свещи или дискотека, сащо е разбираем и спокойно приет. Не трябва да се очудвате на свой ред, ако приятният англичанин или кокетната скандинавка “провалят” надеждите за нощта ви, след танците и флирта, позовавайки се на главоболие, вследствие на виното, времето, курса на еврото, спада на акциите и т.н.

ТАБУ. Европейският любовник или любовница няма да разберат вашето нежелание да ползвате презерватив. Те няма да бъдат запленени от искреното ви доверие в другия между чаршафите; просто ще им дадете основание за загрижена назидателност по отношение на вашето здраве. За което, явно, самият вие нехаете. Също така, едва ли ще се намери жител на Стария Свят от двата пола, който да погледне поощрително на идеята ви да обедините бюджетите си или да заживеете под един покрив само след няколко интимни срещи.

За разлика от секса на Изток, в Европа дамската пасивност не е добродетел. Ако сте стигнали до любовна игра, но началното ви амплоа лежи на “мисионерската”, има сериозна опасност да обидите кавалера си, като му оставите незаслужено внушение, че е непривлекателен или недостатъчно мъжествен. Но и мъжът, който проявява по-голяма активност на масата, отколкото – след нея – в леглото, също не би бил одобрен от болшинството днешни европейки.

НЮАНСИ. Мъжете, които по-чувствено ще разберат славянската женска душа, живеят в Южна Европа. Те са открити, пламенни, обичат трапезата, танца, страстта. Това се отнася най-вече за гърци, италианци и испанци. Французите са по-сдържани, но те пък владеят повече сексуални техники. Грък с нормално възпитание и обществено положение ще се впечатли, ако ръководите със замах собствения си бизнес, но няма да ви одобри за съпруга. Остава ви ролята на “другата жена”.

Общ принцип на евролюбовниците е да си доставят удоволствие един на друг, дори и връзката да е кратка – хубавите спомени ще останат. Да се има предвид, че южняците са готови да се кълнат във вярност за момента, той е “господар на усещанията”; но това не значи непременно реални намерения за “после”. При дамите от южните европейски страни е по-сложно: обикновено местните момичета получават строго католическо възпитание. За разлика от северните им сестри, те едва ли ще скочат в леглото ви веднага и за една нощ – особено, ако това би навредило на репутацията им в очите на близките и съседите. Разбира се, изключения се намират.

Емил Братанов





-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " Особености на националния секс: Любовни квартири 2 "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com