сряда, 29 юли 2009 г.

9-те най-ужасни плажа на света

0 comments
Doheny State Beach, California
Холивуд е едно от местата с най-голямо замърсяване на плажовете в света. Най-замърсени от тези плажове е Doheny, където е отчетено повече от 91% замърсяване над нормите.


Port Philip Bay, Australia
Процента на удавените тук съвсем не е голям. Може би защото хората са твърде заети да
внимават къде стъпват. Плажът е пълен със използвани спринцовки. През миналата година
малко момиче се набоде на подобна спринцовка.


Huntington Beach, California
Посетителите на този плаж се оплакват от диария и стомашно разстройство. Властите изследваха водата и установиха редица неизвестни микроби плуващи във водите на Huntington. Това все още не може да спре сърфистите. Ако си търсите някаква болест-това е вашето място.


Repulse Bay, Hong Kong
Преди тук са ловували много рибари. Заради засиленото строителство обаче водите са се замърсили до неузнаваемост. Можете да намерите плуващи гащета насам-натам.


Fujiazhuang Beach, China
Една от най-препълнените ваканционни дестинации в света. Къде другаде освен в Китай? Ако търсите почивка определено това не е вашето място.

Blackpool, England
Плажът с най-голям процент на насилие в света. Въпреки, че британската полиция взе мерки и увеличи охраната на плажа, процента на насилие не спадна. Тук можете да видите повръщащи от алкохол деца и много...ама много пияни хора.


Goa, IndiaВ Индия кравите са свещени. Поради това те се допускат и до плажовете. Няма нищо лошо в това, ако на хората не се налагаше да стъпват върху кравешка тор.

Wildwood, New Jersey
Ако обичате безредиците на плажа, пластмасовите бутилки и презервативи по плажа-това е вашето място.


Orange Beach, Alabama
Това всъщност е един доста красив плаж. Лошото е че тук постоянно има урагани. Можете да се разхождате из плажа с часове, но няма да видите друга жива душа.



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " 9-те най-ужасни плажа на света "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com