четвъртък, 23 юли 2009 г.

Човекът, който не използва пари

0 comments
Можеш ли да оцелееш без пари? Запознайте се с мъжът, който го прави.
Daniel Suelo живее в пещера. За разлика от средно статистическия човек със солиден кредит и ужасен от съкращенията в работата, той не е притеснен от икономическата криза. От есента на 2000-ната година Suelo живее без парите. Той просто ги спря като лош навик.
Той живее високо в един каньон в щата Юта, изобилстващ от водопади. За хората той е пророк или непоправим скитник. Според Suelo парите ни пречат да видим истинските неща в живота. Според него огромна част от хората по света прекарват живота си в играта на парите.
Преди Suelo е бил уважаван антрополог. Участвал е и в Корпуса на мира.
Въпреки, че Suelo обръща гръб на парите не му липсва храна, нито вода. Направил си е собствена система за къпане. Отглежда ориз и други подобни.
Въпреки че мишки се движат навсякъде из пещерата и го хапят докато спи, скорпиони минават покрай него, но според самия Suelo не го закачат, той смята че това е истинския живот и това е начина хората да обърнат внимание на истинските неща. Според него животът изграден около парите е безсмислен и изкуствен.



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " Човекът, който не използва пари "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com