петък, 17 април 2009 г.

15-те най-секси майки и дъщери в шоубизнеса

0 comments
Холивуд не страда от липса на красиви жени. Има малко комбинации обаче от красиви майка и дъщеря. Тук ще ви представим няколко примера "Каквато и майката-такава и дъщерята".

1.Goldie Hawn - Kate Hudson
Тези двете са може би най-известните майка и дъщеря в Холивуд. В днешни дни повечето познават Hawn като дъщеря на Kate Hudson, но в миналото Goldie Hawn е привличала вниманието. През 2004-та Hawn стана баба след раждането на Hudson jr.


2.Peggy Lipton -Rashida Jones
Peggy Lipton е по-известна през 70-те години в ролята си в "The mod squad". Тя се омъжва за музикалния продуцент Quincy Jones през 1974г. и ражда 2 дъщери:Kidada (1974) и Rashida (1976). Докато по-голямата дъщеря е по-известна заради връзката си Tupac, по-малката тръгва по стъпките на майка си през 1997г. и е по-популярна като Karen Filipelli от "The office" или от ролята си на Paul Rudd в "I love you, Man" от 2009-та.


3.Lisa Bonet - Joe Kravitz
Майка и дъщеря, които изглеждат почти като близначки.


4.Bebe Buell - Liv Tyler
Buell е по-известна от филма "Almost famous" от 2000-та година с ролята си на Penny Lane. Тя има връзка с редица известни музиканти: odd Rundgren, Iggy Pop, David Bowie, Mick Jagger, Jimmy Page, Steven Tyler, Rod Stewart и Elvis Costello. За известно време има връзка и с Jack Nickholson. Нейната дъщеря Liv Tyler е от връзката и с вокалиста на Aerosmith Steven Tyler.


5.Marcheline Bertrand - Angelina Jolie
Макар и покойница от близо 2 години Bertrand е една от най-харесваните майки на известни личности, поради своята скромност. Както може да се види от снимката Jolie е взела от нейната визия на младини:)


6.Tippi Hedren - Melanie Griffith - Dakota Johnson
Родословието на Dakota определно трябва да се вземе под внимание. Hedren е най-известна от филма на John Hitchcock "The birds and Marnie". За Melanie Griffith няма какво да говорим. Тя е обявена за една от най-красивите жени на Холивуд, а както се вижда и дъщеря и тръгва по нейните стъпки.


7.Susan Sarandon - Eva Amurri
Някои биха казали, че Sarandon вече е прекалено възрастна, други биха я дали за пример като една от звездите, която достойно остарява без пластични операции, но всички ще я помнят от горещите и роли. Amurri показва всички признаци, че ще тръгне по стъпките на майка си.


8.Jenet Leigh - Jamie Lee Curtis
По-старите много добре помнят Leigh в невероятно сексапилните и роли по нейно време. Jamie Lee Curtis пък дълго време радваше Холивуд като една от най-ухажваните дами. Така че няма причина да не бъдат сложени в списъка:)


9.Lisa Marie Presley - Riley Keough
Lisa Marie Presley дъщерята на Elvis Presley, одавна не е под прожекторите в Холивуд. По-известна е с брака си с Michael Jackson. Нейната дъщеря пък е доста известен модел.


10.Demi Moore - Rumor Willis
Ok. Само по себе си се разбира, че Demi Moore е една от най-секси майките в Холивуд. Нейната дъщеря упорито се опитва да следва нейните стъпки.


11.Janet Jones - Paulina Gretzky
За повечето Jones е известна като жената на Уейн Грецки. Тяхната дъщеря Paulina пък се занимава активно с мода от 2005-та година насам.


12.Bianca Jagger - Jade Jagger
Мик Джагър е бил женен за Bianca Jagger от 1971 до 1979г. Сами можете да прецените какво произлиза от техния брак:)


13.Jerry Hall - Elizabeth Jagger
Jerry Hall е една от най-известните жени на Мик Джагър. Да...отново Джагър. Тя му ражда още една красива дъщеря.


14.Colleen Farrington - Diane Lane
Farrington е една от най-известните моделки на Playboy по онова време. Нейната дъщеря пък в момента е една доста ухажвана актриса.


15.Pearl Lowe - Daisy Lowe
И ето моите фаворитки. Pearl e по-известна като вокалистка на една от рок бандите през 90-те Powder and Lodger. На 39 години тя ражда Daisy. Двете са почти като близначки, а Daisy не смята да изоставя Холивуд и се снима в поредица от тийнейдърски филми.

Можеш да гласуваш за твоите фаворитки тук...





-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " 15-те най-секси майки и дъщери в шоубизнеса "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com