неделя, 5 април 2009 г.

Какво дразни момичетата в запознанствата по интернет?

0 comments
Все повече хора се запознават по интернет. В женска компания често можеш да чуеш обсъждане на това какви момчета са направили коментар на профил, какви впечатления имат момичетата от дадено момче, което им е писало в интернет и т.н.
Много неща обаче могат да подразнят повечето момичета при запознанство в интернет.

1.Снимки или видео на мъжкото ви "достойнство".
Едно от най-отвратителните неща, които бихте могли да направите е да се обадите на някое момиче по skype, да му пуснете камера и да си снимате "органа". Повечето жени не харесват да виждат тази част от мъжкото тяло, освен ако тя не е свързана с любимия човек.

2.Предложения от сексуален характер
Вярно има момичета, които търся в интернет секс запознанства, но те далеч не са толкова колкото си мислите. Повечето момичета търсят флирт или просто запознанство с интересни хора, в доста случаи и половинка, но в много малко случаи само секс.

3.Неграмотни момчета
Вярно в днешно време огромен процент от момчетата и момичетата грешат всяка втора дума, но все пак трудно можете да направите впечатление като пишете: "ПрекрасТна си".

4.Неувереността
Момичетата обичат решителни момчета. Ако момчето не е уверено в себе си, не знае какво иска и започва разговора с: "Вероятно нямам никакви шансове, но...", по-добре да смени тактиката.

5."Всичко е само виртуално"
Ако не сте готови да дадете телефона си или да се срещнете на живо с момичето се откажете. На повечето от момичетата не им трябва само виртуален приятел, а човек с който да отидат на кафе, на кино и т.н.

Тези правила може да не важат за всички момичета, но със сигурност важат за по-голямата част. Ако някое момиче има забележки или предложения нека да пише:)



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

0 comments to " Какво дразни момичетата в запознанствата по интернет? "

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com