петък, 3 юли 2009 г.

10-те най-глупави секси момичета

1 comments
Хората обичат да твърдят, че Парис Хилтън е бизнес-магьосница. Тя обаче просто е една богата наследница с много добри икономисти. Тя знае как да провокира, но ако и се наложи да използва лопата или да изпържи яйце...мозъка й отказва. Видяхме го по една телевизия... Да му се не види, дори 4 годишно дете знае как да използва лопата! Както и да е. Все пак много хора обичат да я гледат гола по разни клипчета.










Ние всъщност не казваме че Sarah Palin има ниско IQ. Все пак е губернатор на Alaska. В последните месеци обаче тя каза някои от най-тъпите неща, които хората са чували. Интервюто й с Katie Couric е живото доказателство за това. Та тя не знае, че Африка въобще е континент.













Едва ли Jessica Simpson е момичето, което ще ни убеди, че блондинките са умни.
Всички, които са й гледали и слушали изявленията по телевизията са твърдо убедени, че блондинките са тъпи.















Хм тя е лека жена и не го крие. Не в това обаче е проблема. Тя може би държи класацията за най-тъпи изяви по телевизията. Просто е послочвична.
Все пак тя си остава една доста провокативна девойка.















Момиче-мечта за милиони мъже по света. Дали заради невероятния си сексапил или ужасно малкия и интелект, които го демонстрира не веднъж по телевизията, Kendra Wilkinson държи 6-тата позиция в класацията.
Дори Hugh Hefner беше удивен от несхватливостта й.













Тези, които са запознати с риалити шоуто на Hogan`s Family знаят за какво става въпрос. Това момиче е типичната глупава американска блондинка, но е секси. Тя може би не е виновна за липсата на интелект. Все пак семейство Hogan не се славят като най-умните. Ако баща й Hulk Hogan не беше най-известния кечист може би в момента щеше да е стар пияница, който кисне в боулинг залите. Глупава, но много секси, Brooke Hogan държи 5-тото место.










Таз блондинка може би е едно от най-секси момичетата, което е станало известно покрай риалити предавания. Тя обаче е по-глупава дори и от George Bush.
Нейното изявление: "Не съм от най-умните, не мисля за друго освен един страхотен басейн и няколко хубави мъже около мен" може би я описва най-добре. Въпреки че това беше по-скоро опит да се пошегува.
Както и да е. Това че е една от най-глупавите девойки, демонстрирали интелекта си по телевизията, не я прави по-малко секси.








Това пиленце е уникално глупаво. В това сме се убедили всички.
Наркотиците, неочакваните й бременности и уникалните й издънки я слагат на 3-то място в нашата класация.
















Няма как да докажем за това момиче че е глупаво така както тя го направи на конкурса за Teen Miss US. Това момиче накара милиони американци да полудеят пред телевизора и да изкрещят: "Хей, спри да говориш!"
За невероятната й външност, няма какво да кажем:) Компенсира уникалния й интелект.














Това момиче, може би е най-глупавата знаменитост, която сме виждали по телевизията. Бившата певица от един от сезоните на American Idol успя да отчая милиони хора пред екрана. За да се убедите в нейния нищожен интелект, просто можете да гледате това видео: Kellie Pickler в "По-умен ли си от едно хлапе".
След това видео нямаме какво повече да кажем:) Kellie Pickler печели първото място в класацията:"10-те най-глупави секси момичета"



-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

1 comments to " 10-те най-глупави секси момичета "

jiroscop каза...
4 юли 2009 г. в 15:21

Дали е съвпадение, че всички са руси?
А номер 1 и мис Южна Каролина са "0.о"

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com