сряда, 1 юли 2009 г.

5-те най-тъпи филма в последните години

12 comments
Гледали сте много филми в последно време със зашеметяващи специални ефекти и завладяващи сюжети. Филмовата индустрия прогресира много в последните 2 десетилетия. Има обаче няколко сценариста, които могат да те накарат да се чувстваш като идиот, когато отидеш да гледаш "творбите" им в киното. По-долу сме подбрали 5 подобни творения. Запознайте се с някои от най-тъпите филма за последните години.

Shoot `Em Up
Боже мой! Това е! Страхотен герой с толкова много невероятни умения! В същото време се разхожда с почти килограм моркови в себе си. Пазете се от морковите смъртоносни са! Това не е всичко, героят може да отваря врати със счупен пръст! Ако искате да се посмеете, този екшън е за вас.

Far Cry
Филмът е просто едно губене на време. Жалък опит да се пресъздаде играта. Героят избива всичко наред на остров, дори генетично мутирали зверове без да получи и една драскотина.

Bangkok Dangerous
Един от най-слабите филми на Nicolas Cage. Можете да пробвате да си изгубите времето с него, ако го изтраете до край.

A Sound of Thunder
Това трябва да е един от най-жалките филми, направени в днешно време. Просто не можете да направите по-жалък. Преди всичко той би трябвало да бъде фантастика незнайно по какви критерии.

10, 000 пр.н.е
Не мога да спра да се смея, когато се сетя за този филм. Опитаха се да го направят екшън или нещо като трилър, а накрая се получи комедия. Сюжета също е един от най-жалките.
Да не говорим че по това време явно се е говорило английски след като всички във филма се разбираха с този език без проблем. Поне Мел Гибсън в Apocalypto се беше постарал да измисли някакъв африкански език само и само, за да се създаде илюзията за онези времена.






-----------------------------------------------------------------------------------

Comments

12 comments to " 5-те най-тъпи филма в последните години "

Le_Grand_Elf каза...
1 юли 2009 г. в 23:39

Колко се радвам, че нито един от петте не смятам за хубав :)))

Макар че "10 000 Пр. Хр." беше доста забавен :)))

Особено лова на манак :)) Така ли се казваше мамута? И двамата усамотени ловци? :))) А?

Anelia каза...
1 юли 2009 г. в 23:56

Хахахах:) Точно така:) Така и не го догледах до края.

Bla каза...
1 юли 2009 г. в 23:58

Безспорно тъпи филми, но далеч не най-тъпите за последните (пет) години.

Anelia каза...
1 юли 2009 г. в 23:59

Давайте:) Запълвайте списъка. То класацията можеше да е 100-тината най-тъпи:) Има си доста тъпички филмчета.

Unknown каза...
2 юли 2009 г. в 1:27

Shoot 'em up, 10 000 BC ca OK.

The Happening, Children of Man, Nacho Libre, The Curious Case of Benjamin Button

Calavera каза...
2 юли 2009 г. в 10:16

Това, че Мел Гибсън измислил някакъв африкански език за Апокалипто е ПО-ТЪПО и от "5-те най-тъпи филма в последните години", може би защото просто е МНОГО НЕВЯРНО. Все едно, внимавайте какво пишете

Anelia каза...
2 юли 2009 г. в 12:24

Ето да си освежиш паметта приятелю:)
http://www.youtube.com/watch?v=63wqC2HOwOw
Кое намери за тъпо:)

Unknown каза...
2 юли 2009 г. в 23:46

calavera няма начин и покритие да сравняваш Apokalipto ,с които и да било от по горе изброените филми. Анелия, браво ,сполучлива класациика. И аз имам няколко за добавяне , но "The Day the Earth Stood Still" и всички "Saw" sa уникални и още мноооого други не са за търпене. Но за всеки вкус по нещо, маркетинг :)

Unknown каза...
21 октомври 2009 г. в 0:22

Всеки си има различно мнение това че лично на теб не ти харесват филмите и ги критикуваш постоянно това си е лично твое мнение а не да го правиш публично.Докато казваш че си си загубил времето да гледаш тези филми току що и аз загубих моето да гледам какво си мислиш.Очаквах нещо по различно а се оказа поредния човек които си мисли че като на него нещо не му харесви и всички го подкрепят.За филмите нямам мнение.

Anelia каза...
21 октомври 2009 г. в 0:40

Кой е казал, че си мисля, че всички ме подкрепят?
Пиша каквото мисля. Какви са тия небивалици дето приказваш?

Calavera каза...
4 ноември 2009 г. в 15:20

в апокалипто целият диалог е на майски, не на измислен от Мел Гибсън Африкански език ;) как може да сте толкова тъпи. Иначе сайта ме кефи много

Chinabuye.com каза...
28 февруари 2011 г. в 23:05

Купете евтини USB flash drives

Публикуване на коментар

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com